VI Marató i mitja Castelló-Penyagolosa

Xavi ha entrat a Sant Joan amb 8h52, trencant tots els pronòstics. Ja passava molt ràpid per Les Useres, encara que la segona part ha patit de debò, amb molèsties als turmells, tractant-se diverses vegades fins la meta. Ens ha donat una alegria molt gran i ha deixant un referent per a properes edicions, a vore qui baixa de 9h altra vegada !

 

Jose ha superat la prova amb 9h24, un triomf si pensem les dificultats musculars que va partir al Campionat Autonòmic a Gata. Hui eixia conservador perquè la meta era arribar-hi. També Rafa de Burjassot, ha aconseguit el seu objectiu, baixar de 10h30. Miguel, el fortíssim muntanyer del Taller ha hagut de retirar-se al seu debut com a trailrunner. Sengles trencaments d'ungles han tingut la culpa, no passa res perquè és molt jove i li queden moltes oportunitats encara per demostrar la seua fortalesa. Rafa i Maite, del Cabanyal han debutat també a Castelló, el seu objectiu era finalitzar els 65 qms. Hem estat animant-los Manoli, Cristina i Miquel.

 

41º Maite CARMONA BASAGOITI 13:39:14

126º Rafa GIL 13:38:57

148º Javier GONZALEZ CARDONA 8:52:22

207º Jose ESCALANTE 9:23:33

316º Rafa GARCIA 10:26:01


Escribir comentario

Comentarios: 0