Entrene a Xàtiva amb Maskarell

Hui hem anat a Xàtiva a trobar-nos amb Xavier García Mascarell, qui va a planificar els entrenaments del grup de corredors tecnificats pel club. El grup està format actualment pels jòvens Juan Herrero (cadet), Xavier Brusel (cadet) i Carlos Maset (júnior), que rebran les indicacions de Maskarell en totes les àrees de formació, des de la planificacio dels seus entrenaments i seguiment, fins aconsellar en temes de nutrició i salut. Maskarell és un expert muntanyer i corredor amb un palmarès envejable.

 

La sessió matinal ha constat d'una entrevista prèvia als corredors seguida d'una rodaeta per les muntanyes que envolten la ciutat, on hem obtés indicacions del tipus d'exercicis sobre el terreny. Hem acabat amb uns estiraments.

 

El grup d'entrenament del club també serà planificat per Maskarell, de manera més general, i trasmés per Miquel Giménez (Entrenador Esportiu) en les sessions presencials que fem tots els dimecres al Riu, a València.


Escribir comentario

Comentarios: 2
  • #1

    Toni (sábado, 21 septiembre 2013 15:43)

    Bon mestre

  • #2

    Javier Cisneros. (sábado, 21 septiembre 2013 23:23)

    Estupendo chicos, esto es solo el principio. Vamos a por todas, jeje...