Resultats temporada 2013

Individual FEDME

🥉 Cristina CASTILLO HERRAIZ (Veterana) Copa d'Espanya Carrera Vertical FEDME 2013

Clubs FEMECV

🥉 Equip Femení (Amelia Pérez, Yolanda Zaragozá i Mar Gª-Romeral) Campionat Absolut FEMECV 2013

Campionat d'Espanya de Clubs FEDME

Carreira Canon do Sil Parada de Sil (Ourense)

Campionat de Lliga de la Comunitat Valenciana

Simat de la Valldigna, 27/01/2013

Classificació:

Equip masculí 12é (Francisco Ávila, Luciano Medina i Juan Villalonga)

Equip femení 3r (Manoli Panizo, Amelia Pérez i Mar García-Romeral)

La Vall d'Uixó, 10/02/2013

En la segona prova del Campionat de Lliga de la Comunitat Valenciana disputat en La Vall d'Uixó hem participat 24 corredors federats del club, puntuant en l'equip masculí Juan Villalonga, Francisco Ávila i Luciano Medina. En l'equip femení Laura Herrera, Manoli Panizo i Mar García-Romeral.

Biar, 03/03/2013

La final del Campionat de Lliga de la Comunitat Valenciana es va disputar a Biar. Les xiques van fregar el podi, aconseguint la quarta plaça final per equips. Van puntuar Mar García-Romeral, Amelia Pérez i Manoli Panizo. Mentre que l'equip masculí va poder entrar entre els deu primers, van puntuar David Hungría, Francisco Ávila i Luciano Medina.