❌ CLUB


Qui som?

El CLUB DE MUNTANYA CXM VALÈNCIA és una associació privada sense ànim de lucre, amb personalitat jurídica i capacitat d'obrar pròpies, que té com a finalitat exclusiva el foment, la pràctica i la participació en activitats esportives en l'àmbit federat.(art. núm. 1 dels Estatuts)


El CLUB DE MUNTANYA CXM VALÈNCIA practica com a principal modalitat esportiva la CARRERA PER MUNTANYA, i està adscrit a la FEDERACIÓ D'ESPORTS DE MUNTANYA I ESCALADA DE LA COMUNITAT VALENCIANA. (art. 3 dels Estatuts)


Junta Directiva

 

PRESIDENT: Miquel Giménez
VICE-PRESIDENT: Manuel García
SECRETARIA: Marga Ferrer substitueix Fernando Arias

VOCAL: Maria Jesús Casas

VOCAL: Coque Pérez

VOCAL: Zaira Martínez és baixa


Història

Assemblea fundacional 1/7/2005
Assemblea fundacional 1/7/2005

El dia 1 de juliol de 2005 nou apasionats pels esports de muntanya es van reunir en un conegut bar de València, al carrer Túria. Tots ells van signar l'acta fundacional del CLUB DE MUNTANYA CXM VALÈNCIA.

 

Els socis fundadors van ser Alícia Gimeno (presidenta), Javier GonzálezMiquel GiménezVicent ClimentVicent PlaNúria BoronadCristina CastilloManoli PanizoVicent Iranzo i Enrique Clemente.

Orígens

 

Quasi tots els socis fundadors pertanyien a l'associació cultural "El Taller Excursionista", on coincidien per anar a trescar a la muntanya. Normalment per viatjar a Pirineus a fer els primers tresmils. En 2003 Miquel després de participar en algunes curses, i amb el recolzament de Julito Muñoz (alpinista i alma mater de El Taller), va convocar a tots els socis a una reunió per formar el primer equip de "Corredors x Muntanya" d'esta associació. Només va acudir Salva Tarín, que mai havia fet una cursa per muntanya. Eixa temporada van participar a totes les competicions oficials FEMECV i al Campionat d'Espanya FEDME.

Salva i Miquel en la primera competició com a "CxM"
Salva i Miquel en la primera competició com a "CxM"

En 2004 es van afegir al "CxM" els corredors Javier, Visentorro, Alícia i Cristina. Participant per primera vegada en la Copa Valenciana. Cris va aconseguir bons resultats i era convocada per primera vegada a la Selecció Valenciana. A meitat de temporada s'incorporava la resta dels que en 2005 fundaren el CLUB DE MUNTANYA CXM VALÈNCIA.


Més informació:

CIF: G - 97658348
número registre FEDME: 14.46.117
número Registro de Entidades Deportivas de la Comunidad Valenciana: 6792 (secció Primera)