Events


GR10-XTREM VALENCIA ULTRA TRAIL

 

La gran travessia de València, des de Puçol fins Andilla seguint les marques del sender de Gran Recorregut GR10.

 

En gener organitzem este ultratrail de 93 km i 3.800 m+.

 

Tota la informació al web: http://gr10x.com

 

Última edició disputada al 2020


K25 TRAIL DE LA CALDERONA

 

Carrera per muntanya que hem celebrat a la localitat de Serra, al bell mig de la Serra Calderona, des de 2006.

 

La desena edició de la K25 va ser Campionat d'Espanya de Clubs FEDME, que per segona vegada organitza el Club de Muntanya CXM València.

 

El cartell correspon a darrera edició (no disputada finalment).


MINI K25 i K25 KIDS

 

De 2006 a 2015 vam organitzar circuits de carrera per muntanya de 5, 9 i 16 kms per a diferents competidors, segons la seua edat, des de 15 a 20 anys. Les proves es celebraven juntament amb el K25 Trail de la Calderona.


FESTA DE LA MUNTANYA

 

El cap de setmana del 7 i 8 de juny de 2014 vam organitzar a la localitat de Serra, i juntament amb l'A.C. Sendeando, la primera edició de la Festa de la Muntanya.

 

L'event va consistir en diverses activitats amb la muntanya com a protagonista, i a on l'escaladora i alpinista Araceli Segarra va estar convidada.

 

Tota la informació al web: http://festadelamuntanyaserra2014.blogspot.com.es/


CARRERA VERTICAL


El 26 d'octubre de 2013 vam organitzar el Campionat Autonòmic de Carrera Vertical, prova oficial FEMECV


El recorregut isqué de la població de Serra i meta al piló dels Rebalsadors. Van obtindre els títols de campions autonòmics els corredors Ignasi Cardona (Xàbia) i Sofia García Bardoll (Castelló).


Tota la informació al web


MARATÓN JAVALAMBRE

 

El 23 de setembre de 2012 es va celebrar la primera edició del Maratón Javalambre a La Puebla de San Miguel (Racó d'Ademús).

 

Vicente Redondo (Cuenca Dolomía) i Sofia García Bardoll (Mur i Castell Tuga) van ser els vencedors.CAMPAMENT TERRITORIAL DE VALÈNCIA

 

El cap de setmana del 24 i 25 de març de 2012 es vam fer responsables d'organitzar el Campament Territorial de València. Activitat inclosa al calendari d'activitats de la FEMECV.


Va tindre lloc a Castielfabib (Racó d'Ademús).


Més informació al web http://femecv.com


CARRERA X MUNTANYA PERENXISA


El 30 de gener de 2011 vam ser els organitzadors de la primera edició de la Carrera x Muntanya Perenxisa, que va ser prova oficial FEMECV inaugurant el Campionat de Lliga de carrera per muntanya de la Comunitat Valenciana.


Més de 400 corredors (tots federats) vinguts de totes les comarques valencianes van participar en l'event, que va ser un èxit. Cristòbal Adell (Albocàsser) i Silvia Sos (Castelló) van ser els guanyadors de la prova.


CARRERA X MONTAÑA SIERRA DE CHIVA


A la primera edició d'esta cursa per muntanya vam participar en l'organització juntament amb el club local Marjana.