Llicència Federativa FEDME 2022

Tramita la teua Llicència Federativa des de la web de la FEMECV indicant el Club de Muntanya CXM València com a entitat vinculada.

Podem fer-te la tramitació de manera gratuïta, i et la lliurem en mà a València.

Si estàs interessat, contacta amb nosaltres i t'informem:

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


Informació sobre la llicència federativa FEDME 2022

Es mantenen les tarifes de 2021. De la mateixa manera, es manté les modalitats i cobertures, entre altres:

 

- Llicència A-Nacional: la més completa per a aquelles persones que realitzen activitats esportives durant tot l'any amb una certa mobilitat i per a les quals vulguen competir.

 

- Llicència autonòmica: més reduïda i per a una pràctica menys exigent, apta fins a 2000 metres a la Comunitat Valenciana i Tarragona, Terol, Conca, Albacete i Múrcia, les cinc províncies limítrofes. Per a les persones que no volen competir, i que realitzen senderisme, marxa nòrdica, excursionisme, escalada en rocòdrom…

 

- Llicència Familiar: magnífica opció per a fomentar l'esport de base, en la qual si pare/mare està federat/a amb la Llicència A-Nacional, s'aplica un descompte en les categories Infantil o Juvenil dels seus fills/as.

 

Informació completa: https://www.femecv.com/ca/noticias/llicencies-2022-modalitats-tarifes-i-tramitacio

EDATS: Infantils (de 0 a 13 anys inclusiva), Juvenils (de 14 a 17 anys inclusivament, que complisquen els 14 anys l'any que es tramita, independentment de la data en la qual és tramite), Majors (a partir dels 18 anys, que complisquen els 18 anys l'any que és tramita, independentment de la data en la qual és tramite).

 

MODALITAT A - FAMILIAR.- El descompte s'aplica en les categories JUVENIL i INFANTIL, sempre que es federen el pare, mare o tutor amb modalitat A o superior.

 

MODALITAT D.- Complement Expedicions - Per a obtindre-la cal estar en possessió de la modalitat C, OBLIGATÒRIAMENT

 

AMPLIACIONS I HABILITACIÓ AUTONÒMICA A FEDME.- Es cobrarà la diferència entre elles + 5,00 €